שווקי סיאול בלילה

תיק טיול – ארבעה ימים בסיאול

במקום לשבת שעות על תכנון הטיול קבלו תיק טיול – תכנית טיול לארבע ימים בסיאול, בירת דרום קוריאה: תכנית טיול מלאה לטיול המאפשר ליהנות מהמיטב של דרום קוריאה, כולל האטרקציות המרכזיות של המדינה המרתקת, ארמונות, מוזיאונים, אתרים ארכיאולוגיים, פארקים, מרכזי קניות, שווקים תוססים ושמורת טבע מרהיבה. 

כל יום טיול כולל פירוט מלא של מסלול הטיול כולל את כל אתרי הביקור באותו יום, מרחקים וזמני נסיעות, משך ביקור משוער,  קישורים להזמנת כרטיסים לאטרקציות, מקומות לינה, מסעדות מומלצות וטיפים חשובים.

לפני שנצא לדרך….

לחצו כאן להזמנת טיסה לדרום קוריאה במחיר מוזל באמצעות Skyscanner.com.

לחצו כאן להזמנת המלון בסיאול בהתאם לתכנית הטיול באמצעות Booking.com

הזמינו מראש את האטרקציות בסיאול לפי תכניות הטיול…. באמצעות Tiqets.com

ועכשיו אפשר לצאת לדרך…

ארבעה ימים בסיאול

יום 1 – סיאול 

  • נסיעה משדה התעופה אינצ'און למלון במרכז בסיאול: הדרך המומלצת ביותר לנסיעה משדה התעופה למלון שמרכז העיר, למשל לתחנת אנגוק היא באמצעות אוטובוס Limosin Bus שיוצא בתדירות גבוהה משדה התעופה, מרחק נסיעה של כשעה למרכז העיר, בעלות של 7 – 10 דולר בהתאם לתחנה. דרך זולה יותר אך ארוכה בכעשרים דקות היא באמצעות הרכבת. מפת הגעה משדה התעופה למרכז העיר. 
  • הגעה למלון במרכז סיאול –  המקומות המומלצים ביותר בעינינו ללינה בסיאול הם אזור מיאדונג או אזור אינסדונג הממוקמים במרכז העיר בקרבה יחסית לאטרקציות המרכזיות. במיאדונג תוכלו למצוא מלונות יוקרתיים יחסית בעוד שבאינסדונג תוכלו למצוא לא מעט מלונות מסורתיים זולים יותר. לחצו כאן להזמנת מלון בסיאול באמצעות Booking.com. –  מלונות מומלצים בסיאולמלון פרייזר פלייס נאמדאמון – Fraser Place Namdaemun מלון מצויין ליד שוק נמדמון, מלון חדיש ומודרני, בית הארחה – Yehadoye Guesthouse , מקום נעים מאד לשהייה, נקי, מיקום מצויין ליד מקדש Joyes ומחיר מצויין. מלון מצויין נוסף הממוקם ברובע מיודונג – Hotel Prince Seoule.
  • ארמון גיאונבוקונג (כשעתיים ביקור)–  ארמון גיאונבוקונג (Gyeongbokgung) הוא הארמון הגדול והעתיק מבין חמשת הארמונות שפזורים ברחבי סיאול ואתו גם נתחיל את הביקור בעיר. חסכו עמידה בתורים והזמינו כאן כרטיסים לארמון גיאונבוקונג בסיאול באמצעות Tiqets.com.
  • ארוחת צהריים במסעדת Tosokchon –  מסעדה זו היא מסעדה קוריאנית מעולה שנמצאת במרחק של חמש דקות הליכה מארמון גיאונבוקונג.

טיול בדרום קוריאה

  • Bukchon Hanok Village (כשעה – שעתיים ביקור)– רובע עתיק זה של סיאול נמצא ממש בסמוך לארמונות הוא מתחם שכולל בתים מסורתיים משולבים עוד מימי שושלת ג'וסאון (Joseon Dynasty). תוכלו למצוא במקום מסעדות קטנות, בתי קפה וחנויות בוטיק, מקום שמאד נעים להסתובב בו גם בשעות הערב. זהו גם המקום להיכנס לאווירה ולשכור לכמה שעות את ההנבוק (Hanbok) – הבגד הקוריאני המסורתי ולהסתובב אתו ברחבי הרובע.

  • רובע אינסדונג (כשעתיים) – במרחק הליכה מתחנת אנגוק ומאזור הארמונות תגיעו לאחד הרובעים הטרנדים  בעיר המשתרע על פני סימטאות קטנות בהם תוכלו למצוא דוכנים קטנים, בתי קפה, חנויות בוטיק, גלריות, סדנאות אמנים.
  • Jogyesa Temple (כשעה) – מקדש מרשים זה נבנה בשנת 1395 בימי שושלת ג'וסאון.  המקד ממוקם בלבו של רובע אינסדונג והוא משמש כאחד המרכזים החשובים של הבודהיזם הקוריאני.
  • ארוחת צהריים: Imun Seolleongtang  במרחק קצר מהמקדש
  • הגעה לתחנת Jongno 3(sam)-ga Station ומשם למלון.
  • בערב: שוק נמדמון (כשעתיים) – זהו אחד השווקים המסורתיים הפופולריים ביותר שעדיין נותרו בסיאול עוד מלפני הכיבוש היפני. השוק כולל דוכני בגדים ואוכל, מקום נהדר לטעימות מאוכל הרחוב הקוריאני.
  • ארוחת ערב באזור נמדמון
  • לינה במרכז סיאול –  לחצו כאן להזמנת מלון בסיאול באמצעות Booking.com.
שווקי סיאול בלילה
שווקי סיאול בלילה – שוק נמדמון
שווקי סיאול בלילה
שווקי סיאול בלילה – שוק נמדמון

יום 2  – סיאול

  • ביקור באזור המפורז עם צפון קוריאה ה DMZ (כחצי יום):  זהו אחד הסיורים המומלצים והייחודיים ביותר שתחוו. רוחבה של רצועה זו הוא ארבעה ק"מ מכל צד ואורכו 248 ק"מ. אזור זה נקבע כאזור מפורז עם סיומה של מלחמת קוריאה בשנת 1953 אשר אליו ניתן להגיע רק עם סיור מאורגן שכולל מוזיאון שמציג את סיפור היחסים המתוחים והטעונים בין שתי הקוריאות לאחר המלחמה, ביקור באחת מארבע התעלות שחפרו במהלך השנים (האחרונה נחשפה בשנת 1990) במטרה לפלוש לדרום קוריאה במפתיע, נקודת תצפית אל תוך צפון קוריאה, המפקדה בה נפגשים חיילים משני הקוריאות, אנדרטאות ועוד… סיור מרתק ומיוחד במינו. לחצו להזמנת סיור מאורגן בשטח המפורז בין הקוריאות באמצעות Tiqets.com.
תצפית על צפון קוריאה
סיור לאזור המפורז בין הקוריאות הDMZ
  • ארוחת צהריים – Jeonju Yuhalmeoni Bibimbap
  • (כשעתיים ביקור)  – בדומה לשני האתרים הקודמים, גם ארמון צ'אנגדאוקגונג (Changdeokgung) נמצא במרחק הליכה קצר מתחנת אנגוק. זהו הארמון השני ששימש כמשכנם של השושלת המלכותית, השמור מבין חמשת הארמונות ואחד האתרים המתויירים ביותר בעיר. ארמון זה ששימש את מלכי שושלת ג'וסאון כולל בתוכו גם את הגן הנעלם (secret garden Huwon) המשמש דוגמא נהדרת לגנים הקוריאנים הקלאסיים הכולל עץ עתיק בן 300. מומלץ לקחת את הסיור המודרך הנכלל בכרטיס הכניסה. עלות הכניסה לארמון:  3000 וון לארמון ו 8000 וון כולל הגן הנעלם. שעות הפתיחה 9 – 18. לחצו כאן להזמנת כרטיסים לארמון באמצעות Tiqets.com.
ארמון צ'אנגדאוקגונג (Changdeokgung)
ארמון צ'אנגדאוקגונג (Changdeokgung)
Myeongdong, Seoul, Korea, South, Korean, City, Tower
Myeongdong, Seoul, Korea

יום 3  – סיאול

  • נסיעה מסיאול לפארק הפולקלור ליד העיר סוון (Suwon) שמדרום לסיאולכשעה וחצי נסיעה באמצעות הרכבת התחתית!  
  • פארק הפולקלור ליד סוון (כשעתיים) – בסמוך לעיר סוון (Suwon) הוקם כפר פולקלור (Namsangol Hanok Village) שנועד לשמר ולהנציח את התרבות הקוריאנית המסורתית: שיחזור של בתים ואחוזות כפריות מהמחוזות השונים, סדנאות אומנים מסורתיים, טקס חתונה קוריאני, ריקוד האיכרים הססגוני ועוד…
  • ארוחת צהריים בפארק הפולקלור
תלמידי בית ספר בפארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
פארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
פארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
פארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
פארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
פארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
פארק הפולקלור, מחוץ לסיאול
  • מצודת סוואן (Suwon Hwaseong) – בשנת 1796 במהלך תקופת המלוכה של שושלת צ'וֹסאן אשר שלטה בקוריאה נעשו ניסיונות כושלים מצד המלך צ'אנגְג'וֹ להפוך את סוואן לעיר הבירה של האומה. כחלק מפרויקט זה נבנתה מצודת פווסאנג; המצודה כוללת חומה אשר נבנתה סביב העיר כולה, ונועדה לבצר ולשמור על קברו של אביו – הנסיך סאדוֹ, אשר היה ממוקם בתוך העיר. החומות יחד עם המצודה קיימות עד היום, אך ניזוקו קשות במהלך מלחמת קוריאה. . המסמך, במהלך שנות השבעים של המאה העשרים שוחזרו המצודה והחומות ההרוסות אשר בעבר  את כל העיר. הצמיחה העירונית המודרנית של העיר סוואן גרמה לעיר להתפשט הרבה מעבר למבצר. כיום מהווה מתחם החומות המרשימות כאתר מורשת עולמית של אונסק"ו  דבר המשמש לקידום אופייה של העיר.
Suwon Hwaseong, World Cultural Heritage, Mars
Suwon Hwaseong, World Cultural Heritage
  • נסיעה מסוואן לרובע גנגם בסיאול (כשעה וחצי)
  • Coex mall – קניון זה הוא אחד ממרכזי הקניות התת קרקעיים הגדולים ביותר באסיה וכולל למעלה ממאתיים חנויות של מיטב המותגים הבינלאומיים והמקומיים, מתחם אוכל גדול, מתחם בתי קולנוע ואת אחד האקוואריומים הגדולים והמרשימים בעולם.
Gelato, Seoul, Coex, Ice Cream, Dessert, Semifreddo
Gelato, Seoul, Coex, Ice Cream, Dessert, Semifreddo
  • שכונת גנגנם (כשעה) – שוטטו לקראת ערב באחת השכונות הטרנדיות ביותר בסיאול. רובע זה הוא רובע אמיד ומרכז עסקים הכולל גורדי שחקים רבים. שכונה זו זכתה לפרסום בעקבות הלהיט "גנגנם סטייל" (Gangnam Style) משנת 2012 מאת הראפר הדרום-קוריאני סיי (PSY)
Seoul, Gangnam, Korea
Seoul, Gangnam, Korea

יום 4  – סיאול

  • חצי יום טיול בשמורת בוקנשאן – שמורת בוקנשאן היא שמורת טבע מרהיבה, ההרים המשוננים של השמורה הם חלק בלתי נפרד מקו הרקיע של העיר. השמורה מהווה מקום מפלט לרבים מתושבי העיר מכל הגילאים. תוכלו למצוא בשמורה מספר מסלולי הליכה בדרגות קושי שונות. אם זמנכם בידכם תוכלו לבלות בשמורה אפילו מספר ימים אך מכיוון שהיום עוד ארוך נסתפק בתכנית זו במסלול טיול של שעתיים טיול באורך של 3.5 קילומטרים שכוללים את המיטב של השמורה היפה. מתחילים את המסלול במרכז המבקרים Bukhansanseong, מתחילים עם טיפוס לעבר Baegundae Peak,  מתחברים למסלול The Gorge Trail לאורך ערוץ הנחל, ממשיכים לעבר Bukhandong Village, מבקריo במקדש בוריסה (Borisa Temple) ומגיעים לסיום המסלול. לפרטים נוספים כולל מסלולי טיול נוספים היעזרו באתר השמורה.
טיפוס לעבר Baegundae Peak
טיפוס לעבר Baegundae Peak בשמורת בוקנשאן בסיאול
שמורת בוקנשאן בסיאול
שמורת בוקנשאן בסיאול
  • ארוחת צהריים בסמוך לשמורת בוקנשאן
  • תצפית על העיר ממגדל נמסן (Namsan Tower)- טפסו על המגדל שממוקם בפארק נמסן, לתצפית בלתי נשכחת על העיר מגובה 500 מטרים!
Korea, Namsan, Seoul, Republic Of Korea
תצפית ממגדל נמסן בסיאול
  • מוזיאון המלחמה של דרום קוריאה (כשעתיים)  –דרום קוריאה היתה הרוסה לחלוטין בשנת 1953, לאחר סיום המלחמה בינה לבין צפון קוריאה. את מוראות המלחמה ואת מאבקם של הדרום קוריאנים לשמירה על עצמאותם וחירותם ניתן לראות במוזיאון המרשים לזכר המלחמה. על האנדרטה הניצבת בכניסה למתחם המרשים של המוזיאון, חקוקה כתובת המהווה מסר לעם הקוריאני: "Freedom is not free". המוזיאון מומלץ במיוחד לכל מי שרוצה להעמיק בהסטוריה של דרום קוריאה ולהבין טוב יותר את האיומים העכשווים מצפון קוריאה.
Korea, Seoul, South Korea, Landmark, Travel, Memorial
האנדרטה במוזיאון המלחמה בסיאול
  •  רובע איטאוון  – רובע איטוואן מוכר בזכות סצנת מסעדות וחיי לילה קוסמופוליטית, שכוללת מסעדות שמתמחות בברבקיו קוריאני ומסעדות ביסטרו יוקרתיות, וגם דוכני שיפודים קטנים שפונים לקהל הבליינים בשעות הקטנות של הלילה. באזור זה נמצאות לא מעט חנויות בוטיק שמוכרות כלי בית 
  • ומזכרות.
  • ארוחת ערב ברובע איטאון 
Road, Street, If The Atmosphere In, Yong-San, Itaewon
באזור איטאון נמצאות לא מעט חנויות בוטיק

היום הבא בשמורת סאורקסאן……

מעוניינים בתכנית טיול מלאה להמשך הטיול בדרום קוריאה?

מוצפים משפע המידע על דרום קוריאה ואין לכם זמן לתכנון הטיול? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

לחצו כאן להזמנת טיול לדרום קוריאה בהתאמה אישית או צרו קשר בווצאפ – 0545495905

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.